Te mivel fogsz tündökölni az őszi bulikban?

Top táska Calvin Klein http://glamdays.hu oldalon.


Bár a nyárnak lassan vége, a forró éjszakáktól még nem kell elbúcsúznunk. Szeptemberben egyszerre élvezhetjük még a szabadtéri és kerti partykat, ugyanakkor az esősebb estéken már a szórakozóhelyeken találkoznak a barátok, és egyre több meghívást kapunk házibuliba is. Az ilyen alkalmakra elengedhetetlen kellék egy borítéktáska – más néven clutch táska.

A választék óriási, így mindenki könnyedén meg tudja találni a hozzá leginkább illő táskát. Melyik nő ne szeretne egy divatos és márkás táskát – de outlet áron? Egy ilyen táska garantálja, hogy ősszel is te legyél a legtrendibb az éjszakában.

Az egyik legnagyobb kedvencünk a Calvin Klein már jól ismert Heath3r Exotic szériájának dögös clutch táskája. A kézitáskához és hátizsákhoz hasonlóan ez is egy letisztult, bézs alapszínű modell, amit egy kis kígyóbőr mintával fűszereztek meg. Praktikus, elegáns, ugyanakkor egy kicsit vad és nagyon vagány. Tökéletes választás különleges egyéniségeknek! Itt nézheted meg jobban ezt a Calvin Klein borítéktáskát: https://glamdays.hu/termek/noi/taska/calvin-klein-heather-exotic-clutch-taska/