Kategóriák
Fashion

Top 3 Hátizsákók Glamdays.hu

3 tökéletes hátizsák választás, ha egy különleges táskára vágysz! Márkás táskák és kiegészítők outlet áron Glamdays.hu.

Egy hátizsák a legkényelmesebb megoldás arra, hogy a dolgaid mindig Veled legyenek. Nem csak praktikus és kényelmes, de hihetetlenül divatos is. Legyen szó városnézésről, kirándulásról vagy mindennapi használatról, egy hátizsák mindig jó választás. Manapság már a funkciók, anyagok, méretek, színek és díszítések tekintetében is lehengerlő a kínálat. A különlegesebb darabok akár az elegánsabb szettjeidet is feldobhatják, de egy fesztiválon vagy egy biciklizés alkalmával sem hagynak cserben. Már csak választani kellene a sok gyönyörű és praktikus kiegészítő közül!
Most segítünk neked kiválasztani az igényeidet maximálisan kielégítő és legjobban hozzád illő darabot!


Desigual Australia Ann
Ha különleges ruhadarabokról, táskákról, kiegészítőkről van szó, a Desigual neve előbb-utóbb biztosan fel fog merülni. Az Australia Ann modell a letisztult külseje és különleges kialakítása miatt került fel a listánkra. A napi programoktól függően kézitáskaként és válltáskaként is tudod hordani, mindezt az állítható/levehető pántjának köszönhetően. A laza és elegáns szettedet egyaránt feldobja! Igazi jolly joker!
Jelenleg a legjobb ár, amin elérhető:  16 990 Ft. Desigual táskák és kiegészítők outlet áron Glamdays.hu


Calvin Klein Heather Exotic
A Calvin Klein márkanevet sem kell bemutatni a divatkedvelőknek. Az amerikai divatház Heather Exotic szériájával egy letisztult, bézs alapszínű táskakollekciót vadított meg egy kis kígyóbőr mintával. Ez a Calvin Klein táska első látásra szerelem mindenkinek, aki egy hétköznapokra és különleges alkalmakra is választható táskát keres. Egyszerre sikkes és vagány. Igazán jó választás, ha valami különlegesre vágysz!. Calvin Klein táská és kiegészítő outlet áron Glamdays.hu

Desigual Madeira Cougar

Egy újabb különleges 2 in 1 hátizsák a spanyol Desigual márkától. A Madeira Cougar modellt úgy készítették el, hogy a fekete hátizsákot kifordítva egy másik, piros táskát kapjunk. Hát nem szuper? Ezzel az egy hátizsákkal lényegében kettő táskának leszünk a tulajdonosai. A színek mellett a táskák anyaga is különbözik: míg a fekete varrott bőr hatását kelti, addig a piros kígyóbőr hatással dolgozik. A fekete táskával elindulhatsz reggel a munkába, de kifordítva a pirossal már az esti bulin tündökölhetsz. Igazi varázslat!
Jelenleg a legjobb ár, amin elérhető: 16 990 Ft. . Desigual táska és kiegészítő outlet áron Glamdays.hu

1 hozzászólás a(z) “Top 3 Hátizsákók Glamdays.hu” című bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük